Error Processing Feed: A non well formed numeric value encountered at /home/tvmediapartners.nl/public_html/ondernemersvisie.tv/wp-content/themes/Avada/includes/class-avada-layout.php line 581

Beveiliging

Op deze pagina wordt de beveiliging sector uitgelicht.

Sectoren

Landbouw
Tuinbouw en visserij
Bouw
Finaciele dienstverlening
Overheid
Zorg
Gezondheidszorg
Horeca
Procesindustrie
Cultuur
Sport
Recreatie
ICT
Onderwijs
Transport&logistiek
Energie
Onroerend goed
Waterbeheer
Afvalbeheer
Zakelijk dienstverlening
Chemie
Metaalsector
Media
Uitzendarbeid
Reizen
Juridisch
Luchtvaart
Zeevaart
Voeding
Detail/groothandel
Beveiliging
Automotive

Beveiliging is het geheel van maatregelen om een te beveiligen doel te beschermen tegen schadelijke invloeden. Die invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals terrorisme en georganiseerde criminaliteit, maar ook van binnenuit, bijvoorbeeld fraude en verduistering. Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen, beheersbaar te maken en de veiligheid te verhogen. Bewaken is een onderdeel van beveiligen. Het betekent het voortdurend in het oog houden van een persoon of object, dat in zijn geheel is te overzien. Het beveiligen vraagt dus meer kennis en inzicht dan iets bewaken.

Beveiligers en bewakers zijn toezichthouders die namens een particuliere- of overheidsopdrachtgever toezien op de naleving van wetten en regels.
De particuliere beveiligingsbedrijven zien toe op de veiligheid van personen, goederen. Daarnaast bewaken ze terreinen en gebouwen. Ook is er steeds meer aandacht voor de bewaking van databestanden of reputaties van bedrijven. In de branche zijn de activiteiten gericht op twee activiteiten:
• Safety: vrij van gevaar door menselijk falen, natuurrampen of technische fouten.
• Security: vrij van gevaar door bewuste activiteiten zoals spionage, criminaliteit, terrorisme of politiek activisme.

In de particuliere beveiliging werken ongeveer 30.000 mensen, waarvan 23.000 mannen en 7000 vrouwen. De bedrijven waar deze mensen werken zijn samen goed voor een jaaromzet van 1,4 miljard euro. Het ziekteverzuim binnen deze bedrijven bedraagt rond de 5%.

De beveiligingsbranche heeft de omzet van €1.374 miljard gerealiseerd in een jaar vol uitdagingen. Zo kampte de beveiligingsbedrijven met een terugloop in de vraag naar beveiliging voor bedrijfspanden, omdat veel opdrachtgevers kozen voor het afstoten van huisvesting. Daarnaast bracht de inzet van camera’s en andere technische beveiligingssystemen als keerzijde dat de vraag naar beveiligers op locatie afnam. Ook de trend van inbesteding, waarbij de overheid eigen medewerkers herplaatst als beveiligers, leidde tot minder werk voor de professionele beveiligers in de markt. De groei van 3,8% brengt de omzet van de branche nog niet op het niveau van vóór de crisis.

0
Miljard omzet
0
Omzetgroei %
HungryFEED can't get feed. Don't be mad at HungryFEED. SimplePie reported: A feed could not be found at http://infosecuritymagazine.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

FWD

Xiaomi brengt een nieuwe soundbar op de markt met de naam Xiaomi Soundbar 3.1. Dit betaalbare mod...
Author: Tom Dijkema
Posted: January 26, 2022, 10:50 am
Ring heeft vandaag de Ring Pan-Tilt Mount voor de Ring Stick Up Cam gelanceerd. Je kunt je beveil...
Author: Tom Dijkema
Posted: January 26, 2022, 10:22 am
De Lenovo Yoga Tab 13 is een pure entertainmenttablet met handige functies, zoals een ingebouwde ...
Author: Wesley Akkerman
Posted: January 26, 2022, 9:53 am
Sony laat weten dat er binnenkort een nieuwe, betaalbare soundbar op de markt verschijnt: de HT-S...
Author: Wesley Akkerman
Posted: January 26, 2022, 8:17 am
Een audioproduct behoort 43 cm breed te zijn, robuust en lekker zwaar uitgevoerd. Wanneer u dit o...
Author: Werner Ero
Posted: January 25, 2022, 2:07 pm